Boka bana
Bli medlem

Rookie Cup 6/4

 

Rookie Cup är en turnering för dig som tycker Open Grön är lite för svår eller inte spelat tidigare och vill känna på det och lära dig hur det går till. Turneringen spelas helt utan rankingpoäng och syftet är att ha en lättare turnering än Open Grön samt få en mjukstart för dig som exempelvis tränar i någon av våra Nybörjargrupper.

Avprickning senast kl. 13.15. Lag som inte är på plats i tid riskerar att strykas från turneringen. Vi har plats för 12 dam- respektive herrlag. Turneringen är öppen för alla som vill spela men riktas framförallt till dig som inte tävlat tidigare, du får därför ha max 5 rankingpoäng. För anmälan gäller först till kvarn, alltså de lag som anmäler sig först kommer med.

Innan turneringen drar igång kommer vi att ha en samling där vi bland annat går igenom turneringsregler, hur man fyller i matchprotokoll och hur man dömer. Det blir helt enkelt en liten mini-utbildning i turneringsspelande. Efter detta kommer du vara mer än redo att ta dig an rankinggrundande turneringar!

Syftet är att nya/ovana spelare ska få lära sig turneringsregler och därför får spelare ha max 5 rankingpoäng (SVBF).

 

Startklass(er) och anmälan

Anmälan

Turneringen är begränsad till 12 lag per klass (dam/herr) och turneringen är till för GBC:s medlemmar. Först till kvarn! Max 5 p i sverigeranking.

Sista anmälan
Onsdag 3/4

Pris
300 kr/lag, via anmälningslänk som kommer snart.