Boka bana
Bli medlem

Volleybompa VT

Volleybompa är en förenklad variant av beachvolley för barn 3-5 år. Träningspasset leds av en vuxen och innehåller boll- och rörelselekar som påminner om beachvolley. Huvudsyftet är glädje och att barn ska få lite kvalitetstid med sin förälder i kombination med träning.

Sista anmälan 19/12

Upplägg
Gruppen tränar söndagar ungefär varannan vecka, start 28/1 och slut 10/6.

Den preliminära tiden är 10.00-11.00

Volleybompa tränar följande datum:

Jämna veckor:
Söndag 28/1
Söndag 11/2
Söndag 25/2
Söndag 11/3
Söndag 25/3
Söndag 8/4
Söndag 22/4

Ojämna veckor:
Söndag 13/5
Söndag 27/5
Söndag 10/6

Anmälan och betalning

Pris
Priset är 500 kr. För att vara med i träningsgrupp behöver du också vara medlem i GBC,  juniormedlemsavgiften är 200 kr och medlemskapet gäller hela året ut.

Anmälan och betalning
För att anmäla ditt barn till denna träningsgrupp måste du skapa ett konto i barnets namn (med barnets personnummer) men sedan använder du dina egna kontaktuppgifter. Notera att en mejladress endast kan finnas på ett konto i systemet (eftersom mejladressen är användarnamnet). Du anmäler din son/dotter till juniormedlemskap på samma sida som träningsgruppen (under Teckna medlemskap).

Betalning
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 19/12. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man med säkerhet vill ha en plats.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort är genomförd.

Hoppas att du och ditt barn får en givande träningstermin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi har möjlighet.

Till anmälan

(Anmälan öppnas i ett nytt fönster)