Boka bana
Bli medlem

Elit Sommar

Denna grupp är endast till för kvalificerade spelare som har hög ambition med sin träning och siktar på att spela Swedish Beach Tour. Under sommaren kommer det att bli 1-2 Elitgrupper på både dam- och herrsidan. Spelare som tas ut till dessa grupper kommer att licensieras för GBC och kommer att spela för GBC under 2018. Sista anmälningsdag är 17/5. 

Uttagningen av grupperna sköts av styrelse, huvudtränare och personal. Grupperna kommer att prioriteras mycket högt när det gäller tränartillsättning, klubbens ambition är att våra bästa tränare ska driva grupperna framåt.

Elit Herr
* 6-8 spelare
* 1-4 beachpass/vecka (Troligtvis ett förmiddagspass och tre kvällspass, dagar/tider uppdateras inom kort)
* Tränaruppdrag ca 0,5 grupp / träningspass man bokar in sig på (beroende på antal träningspass)
* Start: 11/6 , Sista träningen: 23/8
* OBS! Träningsuppehåll för SM-veckan v. 31 samt att två torsdagar byts mot onsdagar (21/6 ->20/6 och 12/7 -> 11/7)
* Sista anmälan 17/5

Elit Dam
* 6-8 spelare
* 1-4 beachpass/vecka (Troligtvis ett förmiddagspass och tre kvällspass, dagar/tider uppdateras inom kort)
* Tränaruppdrag ca 0,5 grupp / träningspass man bokar in sig på (beroende på antal träningspass)
* Start: 12/6 , Sista träningen: 24/8
* OBS! Träningsuppehåll för SM-veckan v. 31 samt att två torsdagar byts mot onsdagar (21/6 ->20/6 och 12/7 -> 11/7)
* Sista anmälan 17/5

Uttagningen av grupperna kommer att ske omedelbart efter sista anmälan, så se till att anmäla dig i tid! Anmälan är bindande, om du är osäker på om du kan vara med i sommar hör i så fall av dig till oss i samband med din anmälan på info@gbcbeach.com.

Du skickar dina tränarönskemål till sandra.krook@gbcbeach.com.

När grupperna är klara hittar du dem under ”Grupper Dam” och Grupper Herr”.

Priser och förmåner

Pris och förmåner Elit
Anmälan till gruppen Elit kostar inget. Du som blir uttagen till Elit Herr/Dam betalar alltså ingenting för din träning, men i gengäld måste du vara tränare för klubben ett visst antal timmar under sommaren. Är du inte medlem sedan tidigare tillkommer 400 kr i medlemsavgift (200 kr om du är junior). Medlemskapet gäller hela år 2018. 

Skicka dina tränarönskemål till sandra.krook@gbcbeach.com. Då alla deltagare kommer att vara tränare ser vi det som ett krav att gå de tränarutbildningarna som klubben är värd för, åtminstone upp till och med Steg 2.

Förmåner Elit Herr/Dam
* Gratis gymkort på Beach Fitness under sommaren
* Gratis spel på vardagar innan 17.00
* Spelare som tas ut till dessa grupper har möjlighet att få träningsbidrag och andra ersättningar från GBC:s elitbudget.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

Att anmäla sig till Elit kostar ingenting. För att anmäla dig till träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen.

Sista anmälan till Elit är 17/5. Uttagningen av grupperna kommer att ske omedelbart efter sista anmälan, så se till att anmäla dig i tid! Anmälan är bindande, om du är osäker på om du kan vara med i sommar hör i så fall av dig till oss i samband med din anmälan på info@gbcbeach.com.

Hoppas du får en givande sommar tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Regler: Träningar på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi har möjlighet.

Till anmälan

(Anmälan öppnas i ett nytt fönster)