Boka bana
Bli medlem

Stadsdelsfestivalen i Torpa

Lördag 9 Juni 2018, kl 10-16 kör vi en repris på den mysiga dagen på Stadsdelsfestivalen i Torpa! Kom och häng, spela, snacka med barn och föräldrar som är nyfikna på beachvolley, strosa runt och kolla på de andra föreningarna som är på plats, shoppa lite på loppisen, eller köp lite god mat i food-trucksen/mobila restarurangerna och lyssa på de som uppträder på scenen.

Maila johanna@gbcbeach.com om du vill vara med och ha en go dag och göra nåt bra för vår sport och klubb på samma gång! Hoppas vi blir ett lika gott gäng i år! Vi är på plats och riggar vid 10.00, sen plockar vi ner vid 16.00. Du måste inte vara med hela dagen, så länge vi är några goingar under hela tiden så kan vi gå i skift! 😀 Blir det bra väder kan vi ju även fortsätta spela och ha gött häng när själva festivalen är slut om vi har lust med det.

Festivalen riktar sig till barnfamiljer och boende i Örgryte/Härlanda/Öster och är belägen i en mysig park mellan hyreshusen i området Torpa, mellan Östra Sjukhuset och Munkebäckstorget. Parken kallas för Björnplan men för att hitta platsen på karta så sök på ”Korta gången, Göteborg”, som ligger parallellt med Vidkärrsallén. Vi som ska dit hörs av innan för att stämma av exakt mötespunkt.