Boka bana
Bli medlem

Ett bra årsmöte och en fin kväll!

I lördags var det, som vi hoppas att ingen missat, årsmöte för GBC. Som vanligt fick vi presenterat hur det avslutade året gått och hur planerna ser ut för det kommande, både praktiskt och ekonomiskt. Det skulle väljas in nya ledamöter i styrelsen och de förslag som valberedningen hade lagt fram godtogs av deltagarna, så 2018/19-års upplaga av GBCs styrelse ser ut så här:

Ordförande: Anneli Friborg
Vice ordförande: Oskar Redlund
Kassör: Oskar Redlund
Sekreterare: Oskar Redlund / Mats Lithvall
Junioransvarig:
Anna-Karin Hermansson
Kvalitetsansvarig: Mats Lithvall
Tränar-, tränings- och
utbildningsansvarig:
Karin Backström
Nybörjaransvarig: Mats Lithvall
Elitansvarig: Thomas Herrmann
Eventansvarig: Max Callenberg
Driftsunderhåll/Hall: Styrelsen
Suppleant: Elisa Niederhaus
Suppleant: Haiko Steitzer

Valberedning
Johan Fagerström
Simon Bager
Åsa Rudberg

Efter Årsmötet blev det vår traditionella lotturnering där alla från nybörjare till elit spelade ihop, och hela 8 vinnare korades i den kampen! Det är ju bara årsmöte en gång om året! 🙂

(Du har väl inte missat att vi har det härliga konceptet After Beach med lott-turnering var 5e fredag i samband med Elitseriefinalerna?! Nästa tillfälle är faktiskt redan nu på fredag! Anmäl dig i receptionen så fort som möjligt, då platserna börjar ta slut. Och ha koll på kalendern på hemsidan för nästa tillfälle.)

Prisutdelningen för lotturneringen hölls under middagen, där vi satt vid långbord i sanden och fick god  mat och härlig underhållning i några timmar – dels av vår fantastiska medlem Rickard Skoglund som både var konferencier och sjöng med ackompanjemang från sin gitarr och en pianist, dels av vår alltid lika initiativrika och sprudlande ordförande Anneli Friborg som både delade ut rosor till alla våra SM-vinnare, intervjuade medlemmar och presenterade de två som tog hem de finaste utmärkelserna;

Årets Medlem: Erik Ljunggren
Årets Tränare: Alexander Herrmann

Det var en riktigt bra dag och kväll som fortsatte ut på stan efter stängning. För er som missade den så får ni boka in er nästa år, då händer det igen! Missa inte chansen att vara med och påverka och lära känna din klubb och att få en rolig kväll ihop med andra goa medlemmar!

SM-vinnarna hedras,

lotturneringsvinnarna får fina priser…

…och Rickard får ett litet gött snack med vår VD Uffe om föreningens 25-åriga historia.

 

Årets Tränare fick kliva upp flertalet gånger på scenen!