Boka bana
Bli medlem

Ny Juniortränartjänst – Välkommen Silje!

Inför hösten har vi fått ett tillskott i GBC-organisationen i form av Silje Rådström som kommer att ta över Juniortränartjänsten efter Josefine Tivefälth. Så vem är då Silje Rådström och vad kommer hon att ansvara för i sin tjänst?

 

Vem är Silje och hur hamnade hon på Beach Center?
Jag är en tjej på 23 år som är född i Oslo men uppvuxen i Västra Ämtervik, Värmland. Jag har varit aktiv i uppemot tio idrotter innan jag fastnade för volleyboll. Jag har bott i Göteborg i 2,5 år tidigare och la min tid i Beach Center varje vecka då. När jag nu flyttade tillbaka till Göteborg efter avslutad utbildning kändes det naturligt att söka mig till Beach Center för jobb.

 

Hur länge har du spelat beachvolley och varit tränare?
Är uppväxt med volleyboll kompletterat med lite beach under sommaren och junior SM. Efter gymnasiet ville jag satsa helt på beach istället och flyttade till Göteborg för träning, har under 2,5 år tränat och satsat på beach och parallellt med det varit tränare lika länge.

 

Vad kommer din roll att vara och vad kommer du att jobba med?
Min roll i GBC kommer vara Junioransvarig vilket innebär att jag har operativt huvudansvar för Juniorverksamheten och dess utveckling.

 

Vad är det för utbildning du har läst?
Idrottens Organisationsledarlinje på Bosön Idrottsfolkhögskola, en skola i SISU Idrottsutbildarnas regi.

 

Om du bara fick ta med dig en sak till en öde ö, vad skulle det vara?
Om jag ska komma ifrån ön levande måste jag nog ta med en handbok om hur man lyckas överleva på en öde ö.

 

Vi tackar Silje för denna lilla intervju och hälsar henne varmt välkommen till GBC! 🙂