Boka bana
Bli medlem

Nu är det nära!

Nu är det bara drygt ett dygn kvar tills Sveriges första World Tour i beachvolley drar igång! Center Courten är färdigbyggd och det har redan börjat ramla in lag från världens alla hörn. Hela 26 nationer kommer delta. Det roddas och byggs för fullt och stämningen är på topp i hallen, detta ska bli så roligt!

De nationer som är med i Main Draw på herr- och damsidan syns på flaggorna som hänger ovanför stora läktaren. (Ukrainas flagga syns inte på bilden).

Igår var P4 här och intervjuade marknadsansvarig Anders Nordahl och coach Ulric Svensson. Lyssna på det här, dra reglaget till 2.07 så kommer du till intervjun. Vi hoppas på massa peppad publik i påskhelgen och det är inte bara via media och marknadsföring som vi fyller läktarna, du är också en viktig informatör! Sprid eventet, berätta för vänner och bekanta om vad som händer här och tipsa dem om att de kan spendera lite go tid i tropisk miljö, med fantastisk action-underhållning. Helt gratis.

 

 

 

Klicka på bilden för att komma direkt till FIVBs sida för tävlingen i Göteborg, där kan du se vilka lag som deltar, spelschema mm.