Boka bana
Bli medlem

Årets Medlem och Årets Tränare 2019

Om du inte var på årsmötesfesten och inte varit i hallen sen dess så har du kanske inte fått veta vilka som blev nominerade och utsedda till ÅRETS MEDLEM och ÅRETS TRÄNARE. Tack till alla som engagarat sig i att nominera massa fina medlemmar till dessa titlar, och tack till de två engagerade stjärnorna som fick mängder av nomineringar!

ÅRETS MEDLEMVera-Linh Olausson!
Medlemmars motiveringar:
Hon är alltid på bra humör oavsett vem hon är med eller var hon är. Hon försöker att se allt positivt även när det är tufft. Världens bästa medlem. Hon är en pratsam och härlig tjej som alltid kommer med ett toppenhumör. Hon är definitivt en engagerad GBC-medlem som är värdig priset! Hon är alltid positiv och glad. Hon är alltid med och hjälper till på event, evenemang och även olika saker som t.ex plocka ogräs frivilligt!

ÅRETS TRÄNAREEmilia Hermansson!
Medlemmars motiveringar:
Otroligt engagemang för våra yngre juniorer och uppmanar dem att delta i alla turneringar och event. För att hon får alla kids att vara delaktiga och vilja träna. Hon har i flera år nu tagit hand om GBC’s yngsta stjärnor och hon gör det som ingen annan. Med outröttlig energi och engagemang och underbara övingar med perfekt kombination av lek kontra beachvolley så äger hon!

Grattis tjejer och tack för att ni gör så mycket för klubben, medlemmarna och sporten!