Boka bana
Bli medlem

After Beach-premiär imorgon!

Nu är det äntligen höst och åter dags för vårt kära koncept – 

Nya som gamla medlemmar är varmt välkomna till denna populära tävlingsform där alla kan vara med och spela – juniorer och seniorer, nybörjare och elit. Denna tillställning är ett utmärkt tillfälle att lära känna andra härliga medlemmar i klubben. Just dessa After Beach-fredagar har vi öppet lite längre för att vi ska hinna med både After Beach och Quiz. Dessa fredagar går bussen därför en timme senare, dvs. 23.59!

De fredagar du ska boka in i höst är:
20/9, 18/10, 8/11 & 6/12
dvs redan IMORGON – 20/9 – in och boka på nätet idag eller fram till kl 13.00 imorgon, annars kan du hoppas på att det finns platser kvar på efteranmälan i receptionen efter 13.00 imorgon. 

Hålltider:
17.00 – AW-buffé för 59 kr i baren
17:45 – Avprickning i receptionen (sen flyttas listan till Ipanema. Ibland blir det fullt och vi har reserver så se till att du är avprickad och behåller din plats.)
18.00 – Lotturnering, samling i medlemshallen – Turneringen är endast för GBC:s medlemmar
22.00 – Quiz
23.59 – Stängning och Beachbussen avgår från Beach Center till Avenyn

Är du intresserad av att spela och äta AW-buffé gratis? 
Vi söker nyfikna medlemmar som vill hålla i After Beachen. Att hålla i denna turnering innebär att hålla i samlingen, se till så att lottningarna görs (detta kan alla deltagare hjälpa till med) och att sedan plocka undan tavla/siffror och lämna resultaten till Quizmatser i baren efter avslutad turnering. Är du intresserad? Skicka ett mejl till info@gbcbeach.com!