Boka bana
Bli medlem

Evenemangshjälp

Älskar du beachvolley och vill vara med där det händer?
– då har du hittat rätt!

GBC arrangerar många och stora evenemang där det alltid finns ett stort behov av insatser av olika slag från klubbens medlemmar. Det kan vara alltifrån att vara bollrullare på matcherna till att sprida information eller ge ingångar till viktiga kontakter. Stort som litet så finns det någonting som alla skulle kunna bidra med för att vårda och utveckla klubbens evenemang och klubbkänsla – och inte minst för att bidra till sportens utveckling!

Som volontär och tävlingspersonal blir du inbjuden till en gemensam Kick-off inför evenemangen med spel och andra roligheter! Ställer du upp många timmar under tävlingen får du dessutom chans att träna med klubbens bästa elitspelare!

Närmast kommande evenemang är:

18-21 april – World Tour 1* Göteborg
– Volontärskickoff lördag 13 april från kl. 14:00. Läs mer HÄR
27-30 juni – U20 EM
12-14 juli – Swedish Beach Tour

Se nedan vad du skulle kunna bidra med!

Volontär / Tävlingspersonal:

Som volontär och tävlingspersonal gör du en av de mest viktiga insatserna under en tävling. Om du vill delta som volontär skapar du ett konto via Mobilise. När du är inloggad kan du se vilka pass som finns tillgängliga och vilka tider. Du kommer även få inbjudningar till olika pass som du själv väljer att tacka ja eller nej till. Alla som deltar som volontär och tävlingspersonal kommer bli inbjuden till en gemensam fest som klubben arrangerar.

Klicka HÄR för att skriva upp dig som volontär

Bollrullare

Uppgift: Förse spelarna med boll under match. Varje match behöver 3-5 bollrullare. Inga förkunskaper krävs, genomgång av uppgiften sker innan turneringen startar.
Ersättning: För varje pass (fyra matcher) ingår kyld matlåda. För minst två pass under helgen får du en fri bantimma på Beach Center och för tre pass eller mer totalt under helgen får du en fri bantimma, en biobiljett och möjlighet att få coachning av klubbens bästa elitspelare!
Genomgång: Genomgång sker på volontärskickoffen den 13 april från kl. 14.00. Läs mer HÄR
Intresseanmälan: För att anmäla intresse som bollrullare och se tillgängliga pass, skapa ett konto HÄR
Kontakt: maddiseriksson84@gmail.com

Sekretariat

Uppgift: Föra matchprotokoll. Det är en fördel om man har erfarenhet från detta tidigare, alternativt själv har spelat länge. Utbildning görs innan turneringen startar för dom som aldrig fört protokoll alternativt vill ha en uppfräschning.
Ersättning:
För minst fyra matcher ingår mat. För åtta matcher under helgen ingår en fri bantimma på Beach Center och för tolv matcher eller mer totalt under helgen ingår en fri bantimma, en biobiljett och möjlighet att få coachning av klubbens bästa elitspelare!
Utbildning: Utbildning och genomgång av sekretariatet och hur man för protokoll sker den 7 april, 11.30-15. Eller på volontärskickoffen 13/4 från 14.00. Alla är välkomna! Läs mer HÄR
Intresseanmälan: För att anmäla intresse som sekretariat och se tillgängliga pass, skapa ett konto HÄR
Kontakt: sarka@gaisler.se

Publikvärd

Uppgift: Välkomna publik, vara behjälplig för frågor och underlätta publikflöden
Ersättning: För minst fyra timmar ingår mat. För åtta timmar under helgen ingår en fri bantimma på Beach Center och för tolv timmar eller mer totalt under helgen ingår en fri bantimma, en biobiljett och möjlighet att få coachning av klubbens bästa elitspelare!
Intresseanmälan: För att anmäla intresse som publikvärd och se tillgängliga pass, skapa ett konto HÄR
Kontakt: anneli.friborg@gbcbeach.com

Upp- och nedmontering av arena

Uppgift: Sätta upp sargskyltar, montera läktare, sätta upp flaggor med annat för att göra arenan top notch inför turneringsstarten!
Ersättning: ingen ersättning
Intresseanmälan: mejla till Sandra Krook
Kontakt: sandra.krook@gbcbeach.com

Linjedomare

Uppgift: Som linjedomare är det meriterande om du har gått en domarutbildning. Utbildningen är inget krav men du ska ha erfarenhet inom sporten och vara införstådd i vad rollen innebär.
Ersättning:
En symbolisk ekonomisk ersättning.
Intresseanmälan:
För att anmäla intresse som linjedomare och se tillgängliga pass, skapa ett konto HÄR
Kontakt
: huvudtranare@gbcbeach.com

Speaker

Uppgift: Perfekt för dig som älskar att prata och få igång en publik! Nyfiken på att testa? Klubben arrangerar emellanåt speakerutbildningar så hör av dig om du är intresserad att testa dina färdigheter eller om du rentav känner dig redo att köra i skarpt läge.
Ersättning: En symbolisk ekonomisk ersättning.
Intresseanmälan:
För att anmäla intresse som speaker och se tillgängliga pass, skapa ett konto HÄR
Kontakt: sandra.krook@gbcbeach.com

DJ

Uppgift: Kräver inga förkunskaper. Har du ingen egen musik så förses du med låtlistor och all utrustning som behövs. Uppgiften är enkel – du behöver enbart ha koll på när musiken ska starta och när den ska sluta samt ha en skön känsla för vilka låtar som får igång publiken.
Ersättning: En symbolisk ekonomisk ersättning.
Intresseanmälan:
För att anmäla intresse som DJ och se tillgängliga pass, skapa ett konto HÄR
Kontakt
: sandra.krook@gbcbeach.com

Tävlingsläkare

Uppgift: Utbildad läkare som finns närvarande vid matcherna och redo att rycka in vid eventuella skador på plan. Oftast (och förhoppningsvis) lite jobb och mycket matchtittande.
Ersättning: En symbolisk ekonomisk ersättning.
Intresseanmälan:
För att anmäla intresse som tävlingsläkare och se tillgängliga pass, skapa ett konto HÄR
Kontakt
: titus.kvist@gmail.com

Fysioterapeut

Uppgift: Samma funktion som läkaren ovan men också tillgänglig för att ta hand om spelare mellan matcher för att mjuka upp stela kroppsdelar, tejpningar osv.
Ersättning: En symbolisk ekonomisk ersättning.
Intresseanmälan:
För att anmäla intresse som fysioterapeut, skapa ett konto HÄR
Kontakt
: titus.kvist@gmail.com

Matchreferat

Uppgift: Skriva ihop matchreferat i slutet av varje tävlingsdag för att summera dagen som har gått. Referaten skrivs på engelska och skickas in till Europaförbundet för publicering samma dag.
Ersättning: ingen ersättning
Intresseanmälan:
För att anmäla intresse för att skriva matchreferat, skapa ett konto HÄR
Kontakt
: sandra.krook@gbcbeach.com

 

Kontakter till följande branscher:

– För möjlighet till samarbeten i form av barter och/eller sponsring

  • Kläder
  • Livsmedel
  • Bil / Minibuss
  • Hotell
  • Media (TV, Radio, Press)
  • Alla företag och branscher som kan vara intresserade av att stötta evenemangen i form av sponsring (OBS! Vi gör inga samarbeten med spelbolag)

 

Har du en bra ingång eller kontakt?
Tveka inte på att kontakta anders@beachcenter.se

Informationsspridning:

  • Sprid ordet vidare!
  • Ta med affischer från receptionen (när det finns) och sätt upp i ditt närområde
  • Dela evenemangen på Facebook och bjud in vänner

 

Tänk på att alla medlemmar tillsammans äger GBC och därmed också evenemangen som klubben arrangerar.  Vi som medlemmar ser oss därför själva som starka ambassadörer för evenemangen både när det kommer till informationsspridning och till viljan att genomföra evenemang på den absolut högsta nivån!