Boka bana
Bli medlem

Arkiv för december, 2018

Integrationsturnering på Julafton

Då det var en oerhört lyckad och trevlig idé att ha en integrationsturering på självaste JULAFTON förra året så vill vi givetvis göra om det i år igen! Vi håller öppet hallen denna dagen mellan kl 11-14, bara för att kunna genomföra detta projekt, som vi hoppas ska locka både medlemmar och nyanlända! På så vis hinner vi både sprida julglädje och springa av oss lite kalorier innan all julmat ska intas och vi bänkas framför Kalle Anka. Det är väl ändå en RIKTIGT GOD JUL!?

Det ligger inom kort en lista i receptionen där du kan skriva upp dig och samtidigt betala för dig och en nyanländ. Du fyller i ditt namn och betalar 80 kr (40 kr för dig och 40 kr för en nyanländ). Vi bjuder på pepparkakor och julmust/glögg mellan matcherna i lotturneringen och det hela avslutas med en prisutdelning till julaftonssegraren. Bättre julklapp kan man ju knappast ge sig själv och någon annan! Kom och ha en fantastiskt god jul under ledning av Ylva Möller och Johanna Sjöström! <3

Vi har redan fått anmälningar från både IM och Bräckegymnasiets Språkintroduktion, nu behöver vi matcha upp med medlemmar också, annars blir det ju inte så mycket integration även om det blir trevligt. Det är ju såklart många som åker bort över jul, men visst är det väl några spelsugna som är kvar hemma som vill göra nåt gott samtidigt som man gör nåt av det roligaste vi vet?!

Nya tränarförmåner inför VT-19

Är du tränare i GBC eller intresserad av att bli? Då ska du fortsätta läsa nedan.

För att uppmuntra våra tränare som coachar mycket i klubben kommer vi införa nya tränarförmåner inför våren 2019. Tränare som coachar 4,5 timma eller mer i veckan kommer gå under benämningen ”förmånstränare” och få ta del av följande:

  • Fritt spel innan 17 på vardagar, samt rabatterade tider kväll/helg
  • Personalrabatt på a la carte i restaurangen (50% på ursprungspris)
  • Möjlighet att vara eventledare i Beach Center för 250 poäng/h (normal ersättning 200 poäng/h)
  • Möjlighet att vara med och arrangera Finalmatchen för 500 poäng/gång (normal ersättning 250 poäng/gång)

Vi vill med detta visa på hur viktiga våra tränare är för klubben och hoppas att det kommer att ge våra tränare en positiv boost inför nästa termin.

Är du intresserad av att vara tränare under vårterminen? Kontakta info@gbcbeach.com.
Det gäller även dig som aldrig varit tränare innan men är intresserad av att börja.

 

Med sandiga hälsningar
GBC