Boka bana
Bli medlem

Arkiv för oktober, 2018

Utökade klasser Open Svart, Dam och Open Grön Dam/Herr

Det är riktigt högt tryck till årets Halloween Cup – samtliga klasser utom Mixed och Junior är redan fulla sedan någon vecka tillbaka. För att möta detta höga tryck har vi nu trollat lite med knäna och lyckats utöka Open Grön Herr/Dam till 24 lag per klass. Vi står också i valet och kvalet att utöka Open Svart Dam till 40 lag, men förutsättningen för detta är att vi får in minst 43 anmälda och betalda damlag innan sista anmälningstiden går ut idag 22.00.

Alltså:

Open Grön: 24 lag dam/herr
Open Svart: eventuell utökning av damklassen till 40 lag

Beslutet om att utöka Open Svart Dam tas på torsdag morgon efter det att vi ser hur många lag som är anmälda och betalda.

Viktigt att ni betalar in anmälningsavgiften i tid om ni vill säkra er plats. Även ni som står som de första reservlagen rekommenderar vi att betala in avgiften.

Lag som hamnar på reservlistan och som inte kommer med får anmälningsavgiften återbetald under nästa vecka.

Är ni anmälda men inte har för avsikt att vara med, vänligen avanmäl er i Profixio.

 

Startlista Halloween Cup – Challenger

P.g.a. att anmälningssidan inte fungerat riktigt som den ska upptäckte vi felaktigheter i startlistan efter att den publicerades tidigare i morse. Nu är det dock åtgärdat och startlistan stämmer enligt konstens alla regler.

Startlistan hittar du här:

Halloween Cup 2-4/11

Lycka till!

/GBC

Valberedningens förslag

Här kommer valberendningens förslag på ny styrelse inför 2018/2019.

Anneli Friborg – Omval
Max Callenberg – Omval
Oskar Redlund – Omval
Thomas Herrmann – Nyval 2 år
Mats Lithvall – Nyval 2 år
Karin Backström – Nyval 1 år
Anna-Karin Hermansson – Nyval 1 år

Suppleant: Elisa Niederhaus 1 år

 

/GBC

Kallelse till Årsmöte Göteborg Beachvolley Club 2018

Kallelse till Årsmöte i Göteborg Beachvolley Club

 

 

 

 

 

Kära medlem!

Härmed kallas du till årsmötet för Göteborg Beachvolley Club 2018 som hålls lördagen den 10 november.
Detta mötet blir klubbens 25:e då klubben firar 25 år i år!

Datum: Lördag 10 november
Tid: 14.00 (fika från 13.30)
Plats: Prioritet Serneke Arena, Kviberg

Schema
14.00 Årsmötet börjar – Prioritet Serneke Arena

Fika serveras från 13.30. Öppet för alla medlemmar och alla medlemmar över 16 år har rösträtt.
ca. 17.00-19.30 Lotturnering
Klassisk lotturnering där alla byter lag från set till set. Ett superbra sätt att lära känna varandra bättre!
19.30-20.30 Dusch/fix och mingel i baren
Alla gör sig fina inför middagen och kvällens festligheter
ca. 20.30-01.00 Middag a la långbord och Klubbfest
Under middagen delas det ut pris till årets medlem och årets tränare, SM-medaljörer hyllas. Kanske blir det något tal också?

OBS! Anmälan till Lotturnering och Middag/Fest måste göras i receptionen. För deltagande på middag/fest är sista dagen för anmälan söndag 4/11.

Årsmötet är GBC:s högsta beslutande organ, där alla medlemmar kan delta. Alla medlemmar över 16 år har rösträtt och det är vid årsmötet som styrelsen i GBC väljs. Du har chans att påverka och se vad som händer i klubben! Du vet väl att det är du som medlem som i slutändan äger hela Beach Center?

På hemsidan (www.gbcbeach.com, under ”Klubben”) kommer du att kunna ta del av verksamhetsberättelse, årsredovisning, verksamhetsplan och budget för GBC. Redan nu finner du Föredragningslistan här.

Efter mötet blir det sedvanlig lotturnering och efter det middag och klubbfest! Vi kommer att ha middagssittning vid långbord, prisutdelningar och kanske några väl valda ord sagda under middagen. Exakt hur kvällen artar sig lär vi bli varse, men en sak är säker; det är en kväll du inte vill missa!

För att vi ska kunna förbereda en så trevlig kväll som möjligt för alla som är med så vill vi att ni anmäler er i receptionen i Beach Center i så god tid som möjligt till de olika aktiviteterna.

* Lotturnering och fest – kostar 50 kr och inkluderar en dryck till maten (öl/vin/cider/alkoholfritt), anmälan inkl. betalning sker i receptionen.
* Årsmötet – kostar självklart ingenting, men anmälan önskas för att vi ska kunna förbereda lokalen för det antalet som kommer. Du kan anmäla dig i receptionen eller via mejl/telefon.

Varmt välkommen.

/Styrelsen i GBC

After Beach 12/10 full!

Det har varit hårt tryck på anmälningarna till kvällens After Beach, vilket resulterat i att den just nu är full. Det brukar alltid bli spelare som inte dyker upp och därför har vi skapat en reservlista som man kan anmäla sig på om man kommer drop-in. Vi kan dock inte garantera att alla på reservlistan får spela.

 

Varmt välkomna! 🙂

 

/GBC

Två utbildningar vecka 43!

Ni missar väl inte att anmäla er till de två utbildningar vi har vecka 43?!
Sista datum för anmälan för båda kurserna är söndag 21/10!

Tränarutbildning Steg 2

Lördag 27-söndag 28/10
Info och anmälan:
Tränarutbildning Steg 2 HT18

Maila din bokningsbekräftelse till info@gbcbeach.com för att få möjlighet till en av de 6 gratisplatser GBC bjuder sina medlemmar på. Först till kvarn, det finns bara  3 platser kvar. (Förtur ges till de som är tränare för GBC för att hålla så bra kvalitet på våra träningar som möjligt. Dock är det fortfarande anmälningstid som gäller om det är flera tränare som anmäler sig, samt att ni informerar GBC om att ni anmält er.) 

Beachvolleydomarkurs

Onsdag 24/10 samt lördag 27/10
Info och anmälan:
Domarutbildning 24/10 + 27/10
KOSTNADSFRI!