Boka bana
Bli medlem

Arkiv för september, 2017

Är du nyfiken på att vara med i styrelsen?

Har du tankar och åsikter om klubbens verksamhet? Är du intresserad av att engagera dig i klubben?

Vi i valberedningen som består av Fredrik Olofsson, Josefine Tivefälth och Alexander Herrmann är i full fart med att leta upp kandidater till olika roller i styrelsen inför nästa år. Dessa väljs och tillsätts på årsmötet den 18:e november. Man kan väljas in på 1 eller 2 år.

Styrelsen i sin helhet jobbar med ständig utveckling av klubben och är till för att lyssna in och driva medlemmarnas intressen i en långsiktigt fungerande verksamhet. Hela styrelsen möts ca 10 ggr per år.

 

En kort presentation av alla roller i styrelsen:

Ordförande: Leder styrelsens arbete och är ett ansikte utåt för klubben.

Sekreterare: Håller ordning och reda på protokoll och jobbar med vidareutveckling av kommunikationen framförallt mellan klubben och medlemmar.

Kassör: Driver och ser till det ekonomiska perspektivet i alla de frågor som berör klubbens ekonomi.

Eventansvarig: Driver frågor kring event såsom vidareutveckling av medlemsevent (After Beach, Rookie Cup osv.) och även de stora turneringarna Swedish Beach Tour, Nevza, CEV.

Tränings/Tränare/Utbildningsansvarig: Driver frågor om klubbens träningsverksamhet.

Elitansvarig: Ansvarar för och driver klubbens verksamhet för satsande spelare.

Junioransvarig: Ansvarar för och driver klubbens verksamhet för  juniorer.

Hallansvarig: Driver utvecklingsfrågor som berör klubbens anläggning.

Suppleant: Ersättare som ej har eget ansvarsområde men som kan gå in och stötta upp vid behov. Är med på alla möten och delaktig i diskussioner.

Mer information om styrelsen och vilka medlemmar den har idag hittar du här på hemsidan under KLUBBEN.

Allt arbete sker i samarbete med personal som är anställda för att jobba med klubbadministration, tävlingar etc. samt driva anläggningen Beach Center som klubben äger. Det gör att det finns mycket kraft och möjligheter att göra saker i föreningen!

Som styrelsemedlem lär du dig om klubben och dess verksamhet, hur en förening och ett företag fungerar på insidan och har du inte erfarenhet av styrelsearbete innan så lär du dig på vägen. Det är ditt engagemang för klubbens bästa som klubben behöver!

Är du nyfiken och vill veta mer? Känner du någon som kan passa för en roll? Kontakta oss i Valberedningen genom att maila valberedningen@gbcbeach.com, ring eller prata med någon av oss i hallen eller leta upp oss via Facebook.

Hoppas vi hörs!

Valberedningen
Fredrik Olofsson, 0702-927571
Josefine Tivefälth, tivefalth@live.se
Alexander Herrmann, alexander.herrmann@hotmail.se

Höstens turneringar på gång

Nu har vi fått höstens turneringar godkända av förbundet. Kvar för oss återstår att fylla på med information och aktivera anmälningslänkarna. Då vi fortfarande har mycket att stå i med höstens träningar kommer dessa läggas upp på hemsidan i början på nästa vecka, så håll utkik!

Kommande turneringar under hösten:

September

23 – Open Grön
30 – Open Svart

Oktober

1 – Junior Challenge
6 – After Beach + Finalmatch
7 – Mixed
14 – Open Grön
15 – Challenger

November

4 – Halloween Cup Challanger
4 – Halloween Cup Open Svart
5 – Halloween Cup Mixed
5 – Halloween Cup Open Grön
10 – After Beach + Finalmatch
11 – Junior Masters
18 – Årsmöte
25 – Open Grön

December

2 – Open Svart
8 – King/Queen
9 – Mixed
15 – After Beach + Finalmatch

Torsdagsgrupperna klara!

Nu är även torsdagsgrupperna äntligen klara!

Vi ber om ursäkt att det tagit lite längre tid än vanligt. Vi har haft rekordmånga anmälningar vilket också inneburit längre behandlingstid.

Att sätta grupper är en svår uppgift. Vi går igenom samtliga kommentarer och försöker ta hänsyn till alla de önskemål och krav som finns samtidigt som det är viktigt att få en jämn nivå i grupperna. Även om vi försöker kan vi inte uppfylla allas önskemål till 100% då det är många andra parametrar och faktorer som spelar in, men då vi gjort grupperna med noga omtanke så önskar vi att du respekterar den grupp du blivit tilldelad.

Har du hamnat i helt fel grupp kommer vi försöka justera detta under terminen. Det är ett beslut som tas av din tränare tillsammans med vår huvudtränare Martin Appelgren. Om du mot förmodan är missnöjd med din grupp, prata alltså med din tränare.

Martin kommer vara närvarande några torsdagar under terminen. För frågor eller synpunkter, kontakta honom på huvudtranare@gbcbeach.com.

Grupperna hittar du lite längre ner på länken:

Torsdagsträning HT-17

 

Vi hoppas du får en rolig träningshöst tillsammans med oss i #gbcfamiljen!

 

/GBC

 

HöstKickOff för alla GBC-are lördag 16/9!

Du missar väl inte att boka in lördag 16 september!?! Då kör vi en riktigt rolig kickoff för alla goa GBCare! Det blir beachvolley, 5-kamp och vits-battle* mellan två av beachens största skojare, kom och se vilka det är om du inte redan listat ut det, eller ännu hellre – kom och utmana dem! Inte nog med det – vi ska även utse GBCs bästa/ konstigaste/ knäppaste/ roligaste/ fulaste/ magiskaste  partytrick i en talangjakt. Damma av ditt gamla partytrick eller varför inte träna in ett helt nytt och anmäl dig till tävlingen! En jury bestående av erfarna partyprissar skall imponeras eller chockas. Det spelar ingen roll vad det är för nivå på ditt trick, du vet ju inte juryn gillar. Ha hybris och tro på ditt trick! 🙂 Kan nämna några som kommer finnas som konkurrens – en som skummar av en cola på ett udda sätt, en som separerar whisky och vatten i munnen, en som kan trolla, en som tappar en kroppsdel… Man får även slå sig ihop med andra om man behöver bygga en kroppsljudsorkester tex eller nåt annat. Låt er inte begränsas i er galenskap!

Vi kommer även inviga vår nyrenoverade restaurang som nu matchar vår utsökta mat med sitt utseende! Nu är det verkligen som att åka utomlands när man kommer till Beach Cuisine! Vi käkar en smarrig buffé och kör party all night long. Du får inte missa denna rivstart på en härlig höst!

Anmälan görs i receptionen. Kalaset kostar 100 kr, men vill du få det gratis finns en möjlighet att anmäla sig till en liten fixar-timme där vi tillsammans hjälps åt att plocka in Rivieran och snygga till i Ipanema. Fixare kommer 15.30 och sen drar vi igång vid 16.30 med en samling för kickoffen. Sista anmälan är torsdag 14/9 men observera att vi har en maxgräns på 80 personer då vi inte får plats fler i restaurangen, så det är först till kvarn. Betalning görs vid anmälan.

För att se vilka andra som kommer eller för att hetsa varandra inför talangjakten så kan du gå till facebookeventet.

* Du har kanske sett det på Facebook – två lustigkurrar drar skämt för varandra och målet är att få den andra att skratta och att själv låta bli. Har du en arsenal av skämt det inte går att inte skratta åt bör du anmäla dig till att utmana våra skojare!

Fler grupper klara! Träningsstart lördag 2/9!

Nu är alla grupper klara, förutom torsdagsträningen som vi kommer publicera i början av nästa vecka.

Nybörjarträning HT
Lördagsträning HT
Juniorträning HT
Extraträning Junior Lördag HT
Volleybompa HT
Elit HT
Utmanargrupp HT
Seriespel Herr HT
Seriespel Dam HT

RESERVER

Du som är tränare – observera att även om tränarmötet är lagt till måndag 4/9 så börjar träningarna nu på lördag 2/9! Tänk på att det åligger tränarna att lösa reservtränare om man får förhinder någon gång. Hittar du ingen du känner som kan hjälpa dig så kan du leta på facebooksidan Beachgruppen för tränare. GBC strävar efter att det alltid ska finnas en tränare på plats för att ge hög kvalitet på de träningar vi erbjuder, och det är väldigt tråkigt för både oss och deltagare om det inte dyker upp någon coach.

Du som ska spela seriespel – tänk på att om du och/eller din partner av någon anledning inte kan komma så är det ert ansvar att hitta en reserv eller ett wo-lag så att era seriekamrater får ut den träningstid de betalat för. Det finns en lång lista med reserver att kontakta på Seriespelsreserver under fliken Seriespel (där även regler och tabeller ligger). Du kan även söka reserver och wo-lag på facebooksidan Beachgruppen för träningsmatcher.